top of page

GRATIS CV-Ketel Check en 3 maanden onderhoud 

Onze Actievoorwaarden Service & Onderhoud

Als u een abonnement afsluit dan ontvangt u een gratis cv-ketel check ter waarde van €50 en de eerste drie maanden betaalt u geen abonnementskosten

 1. De actieperiode loopt van 1-6-2018 tot en met 30-11-2018.  

 2. Deze actie geldt alleen voor CV-ketels.

 3. U ontvangt een gratis cv-ketel check t.w.v. € 50,- bij het aansluiten van een abonnement voor uw CV-ketel.

 4. De actie is geldig voor alle abonnementsvormen.  

 5. De aanmelding moet binnen de actieperiode plaats vinden via onze site.  

 6. Tijdens het afsluiten van het abonnement moet de cv-ketel naar behoren  functioneren.

 7. De actie is niet geldig wanneer er op het moment van afsluiten van het abonnement sprake is van een storing of achterstallig onderhoud aan het toestel. Als tijdens de eerste cv-ketel check blijken dat er sprake is van achterstallig onderhoud, dan brengen we in overleg met u het toestel direct in goede staat.

 8. De materiaalkosten arbeidsuren worden in geval van achterstallig onderhoud apart in rekening gebracht, ongeacht de gekozen abonnementsvorm.  

 9. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de algemene voorwaarden Onderhoud & Service van CV Monteur Haaglanden van toepassing.  

 10. CV Monteur Haaglanden behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.  

 11. Door deelname aan deze actie verklaard u akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

 Ik ben akkoord met de tarieven, Actievoorwaarden en Algemene Voorwaarden van CV-Monteur Haaglanden en de betalingsverplichting die bij de overeenkomst horen. 

Formulier actie voorwarden
bottom of page