top of page

Lekkage dakgoot Den Haag

Direct hulp 24 uur service
Goedkoop en snel!
070 888 5156
Heeft u een Lekkage dakgoot?

ANO Loodgietersbedrijf verhelpt uw dakgoot lekkage snel en goedkoop! Onze dakdekkers zijn ervaren en kunnen uw daklekkage repareren zonder hak en breekwerk. Of u nu een daklekkage, gootlekkage of  een lekkage afvoer heeft wij geven op de meeste lekkages garantie.  Wij zijn werkzaam in Den Haag, leiden, delft en Rijswijk. Heeft u direct hulp nodig? Bel 070 888 5156 en u zult tevreden ophangen! 

 

Dak Goten Den Haag

Een lekkage aan uw dakgoot wordt vaak veroorzaakt door een verstopt afvoer. Het is dus raadzaam om uw dakgoot 1 keer per jaar schoon te laten maken.  Wij voeren bij veel klanten in Den Haag en omgeving jaarlijks onderhoud en dakgoten. Tijdens deze onderhoud voeren wij meteen gratie een dakinspectie, zo voorkomt u een goot lekkage, schimmel en houtrot.  En als we  zien dat uw dakgoot verouderd is, dan kan onze dakspecialist een offerte op maat brengen. Een lekkage verkomen is beter dan verhelpen! Heeft u een lekkage aan uw dak goot? En u woont in Den Haag en omgeving? Bel ANO Loodgietersbedrijf voor direct HULP!

 

Dakgoten schoonmaken en gratis dakinspectie

 

ANO is dakspecialisten uit Den Haag en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het repareren, vervangen of schoonmaken van dakgoten en regenpijpen. Woon comfort  kan verstoort worden verstopt dakgoot, slijtage regenpijpen of een daklekkage. Wij helpen u Graag. Onze dakdekkers zijn ervaren en deskundig en kunnen uw lekkage snel verhelpen. Onze dakspecialisten voeren de volgende werkzaamheden voor u uit in Den Haag:

 

Onderhoud van goten en pijpen

Ontstoppen van verstopte regenpijpen

Vervangen van een dakgoot of regenpijp

Schoonmaken van dakgoten, regenpijpen en afvoeren

Dakgoten schoonmaken en gelijk een gratis dakinspectie

 

Dakgoten zelf reinigen is eenvoudig maar kan gevaarlijk zijn. Zorg altijd dat u met twee personen bent voor de veiligheid. Voor dat u op de ladder gaat staan controleer of die goed staat en degene die beneden staat houd de ladder stevig vast.  Gebruik emmer en doe daar in een werkhandschoenen, veiligheidsbril en schoonmaakmateriaal. Ziet u het niet zitten om zelf te doen? Heeft u liever een professional die uw dakgoot schoonmaakt? ANO Loodgietersbedrijf  helpen u graag bij het schoonmaken en vervangen van de goten.

 

Onze dakdekkers voeren regelmatig onderhoud aan dakgoten in Den Haag voorkomt u overstromende dakgoot en lekkages.

 

 

Contactformulier

 

 

 

 

Is uw Regenpijp verstopt?

Tijdig schoonmaken en reinigen van uw dakgoten zorgt ervoor dat de regenpijp verstopt raakt. Bladafval hoopt zich op bij de afvoer en regenpijpen. Is uw regenpijp verstopt? Dan kunt ANO loodgietersbedrijf uit Den Haag  inschakelen.  Wij hebben speciale  apparatuur waarmee wij uw regenpijp makkelijk ontstoppen.  Bel ons met het volgende direct hulp Line 070 888 5156. U kunt periodiek onderhoud afspraak inplannen, zo voorkomt u dat de pijp in de toekomst weer verstopt raakt.  

 

 

 

 

Onderhoud is problemen voorkomen!

ANO Loodgietersbedrijf voert graag onderhoud van uw regenpijpen of dakgoten. Zo kunnen wij schade door lekkage voorkomen en gebreken tijdig repareren.  Door onderhoud aan uw dakgoten kunt rustig van uw wooncomfort genieten tijdens hevige storm en stortbuien. ANO is de dakspecialist uit Den Haag die dag en nacht kunt schakelen preparaties en onderhoud aan uw dakgoot. Heeft u een schade een uw dakgoot? Bent u opzoek naar een dakdekker in Den Haag? Bel 070888 5156 en zult direct geholpen worden.

 

Bladvangers plaatsen

Door overtollig bladval kan uw regenpijp verstopt raken met als gevolg, een lekkage dakgoot. U kunt een verstopt dakgoot voorkomen door bladvanger bij de regenpijp te installeren. ANO Loodgietersberijf installeert graag voor u een bladvanger aan uw dakgoten of dak. Bladeren worden opgevangen voordat zij in de regenpijp verdwijnen en verstopt raakt. Wel is het aan te raden om de bladvangers regelmatig te reinigen om ophoping van bladeren voor te zijn. Wij installeren tevens bladvangers op platte daken. Zogenaamde tegelbladvanger voorkomt dat de regenpijp of hemelwaterafvoer verstopt raakt met bladeren of grint. Vraag via de contactformulier een offerte van de tegelbladvanger. Woont u in Den Haag en omsterken? En heeft u elk jaar last van bladeren? ANO Loodgietersbedrijf plaats graag voor bladvangers Den Haag. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

 

Dakgoten vervangen

Woont u in Den Haag  en zijn uw dakgoten aan het lekken? Is de regenpijp verstopt? Of hebt u vaak te maken met lekkages? Dan is het hoogst tijd om uw dakgoten te laten inspecteren. ANO Loodgietersbedrijf uit Den Haag komt gratis met een offerte. Wij kunnen gelijk kijken of de dakgoot nog te repareren is, dakgoot laten vervangen is pas nodig als het zink verdund en gaten vertoond. Bel ons voor een vrijblijvend advies van onze dakspecialist. 

 

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt weten wat de kosten zijn en wellicht wilt u dakgoten vervangen, maar u kunt geen Loodgietersbedrijf in Den Haag? Dan hebben wij voor u goed nieuws!  Onze dak specialisten uit Den Haag helpt u graag. Wij komen eerst langs om de dakgoot op te meten, vervolgens beringen  wij een advies uit met een offerte. vervolgens plannen wij de werkzaamheden en nemen met u de plan van aanpak door.  Onze expert legt graag uit wat wij voor kunnen betkenen. Dakgoot vervangen in Den Haag en omgeving? Via het contactformulier kunt een vrijblijvend een offerte aanvragen.  Wij zijn u graag van dienst.

Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page