top of page
cv ketel storing

24 uur service bij een CV Ketel storing

Wij zijn  de goedkoopste1

070 888 5156

Heeft u een CV Ketel storing en wilt u vandaag nog geholpen worden? Bel ANO CV Monteur

Onze cv-verwarmingsbedrijf is erkend en heeft ervaren cv monteurs, naast het verhelpen van een cv-ketel storing kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw cv ketel. Bekijk onze abonnementsvormen 

CV ketel storing?

Wij hebben een snelle service en bieden u 24 uur service bij een cv-ketel storing. Vaak kunnen wij binnen uur bij u zijn. Zo kunt snel weer van uw warmte comfort genieten.  

!

​ANO cv-verwarmingsbedrijf is dag en nacht bereikbaar bij problemen aan uw cv ketel, naast het verhelpen van een cv ketel storing repareren en vervangen wij HR cv ketels. Bel  070 888 5156 24 uur service!

24 uur bereikbaar 

Perfect geholpen

Bij een spoedgevallen kunt u op ons rekenen! Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Met vriendelijke en ervaren cv monteurs helpen wij u snel en vakkundig. At your service.

Ik heb CV ketel storing wat moet ik doen?

Een CV ketel storing komt altijd ongelegen en vaak op de raarste tijdstippen. Goed om te weten dat de cv monteurs van ANO klaar staan om u snel te helpen bij een cv ketel storing. Alvorens u ons belt kunt u eerst kijken of u de storing zelf kunt oplossen.

Neem de volgende stappen door:

  • ​Is de gaskraan open?

  • controleer de druk van de cv-ketel, deze moet tussen de 1 en 2 bar staan

  • Controleer de zekering van de groepenkast

  • Controleer de batterijen van de kamerthermostaat​

​​

Als u deze stappen hebt doorgelopen en u  blijft een en cv ketel storing hebben, dan is het zaak dat er een cv monteur langs komt die uw cv ketel storing oplost. Bel 070 888 5156 of vul het contact formulier in.

Storingsdienst ANO

  • ​24/7 bereikbaar, ook op feestdagen.

  • ​Wij zijn de goedkoopste

  • ​Ook als u geen ANO klant bent wordt u snel geholpen.

  • Storing? Binnen één dag geholpen.

  • U krijgt altijd een vakman

  • ​Wij zijn erkend en beschikken over de OK CV

Cv-ketel bijvullen

 

Controleer regelmatig op het display van uw cv-ketel of de waterdruk nog hoog genoeg is. Na het ontluchten van uw installatie bijvoorbeeld, kan de druk lager zijn. Door uw uw cv-ketel bij te vullen kunt u een cv ketel storing voorkomen. Bekijk de video om te leren hoe dat werkt.

​CV ontluchten

Bij het horen van borrelende geluiden in uw radiatoren betekent het vaak dat er luchtbellen in uw installatie zitten. Lucht in uw installatie zorgt ervoor dat uw verwarming niet of slecht warm wordt. U kunt dan het beste uw installatie ontluchten. Met de handige video Verwarming Ontluchten  heeft u dit zo geregeld.

​CV Ketel storing? Bel ANO voor direct hulp
bottom of page