top of page

 

In de herfst stijgt het aantal daklekkages flink op, naast hevige regenbuien en windvlagen die er voor kunnen zorgen dat de daken het grote aantal hoeveelheid water niet snel genoeg afvoeren, zorgen vorst-en sneeuwstormen er voor dat de kwaliteit van uw dakbedekking achteruit gaat.

Een lekkage in uw woningen kan ten koste gaan van uw wooncomfort, het is daarom  belangrijk een een vervelende daklekkage voor te zijn. ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf is deskundig en weet uw dak van onderhoud te voorzien, en door jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren voorkomt u houtrot die door lekkages ontstaan. Wij voeren dakinspectie gratis uit, zo komt u er achter alvorens u problemen krijgt aan uw dakbedekking, dakpannen of schoorstenen. Met een gecontroleerd dak, komen de gebreken naar boven, en kan beginnende schade aan het dak direct worden verholpen. 

ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf geeft u graag advies!

Dakinspectie

Gratis dakinspectie

Bel voor een vrijblijvende afspraak

Voorkom verassingen en vraag ANO om gratis dakinspectie.

Door ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf gratis uw dak te laten inspecteren voorkomt u lekkage. Onze dakdekker inspecteert graag uw dak!

Dak inspectie belangrijk waarom?

 

Periodieke inspectie van het dak is raadzaam, zo voorkomt u vervelende lekkage. Belangrijk te weten is waneer u bijvoorbeeld dakgoten laat schoonmaken door ons, dan voeren wij meteen en kleine dakinspectie uit. Om uw dak in top conditie te houden een jaarlijkse inspectie zeer belangrijk, zo brengen wij in kaart of de dakbedekking geen scheuren vertoont, of dat het onderhoud van de dakgoten voldoende weerstand biedt aan de regenval. Maar zeker niet te vergeten is de schoorsteen, door het lood en de voegen te inspecteren kunt u tijdig ingrijpen bij slijtage. ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf kan voor u professioneel en betrouwbare inspectie uitvoeren, want met dakinspectie voorkomt u niet alleen een lek, maar ook vervelende gevolgschade die een dergelijke daklekkage met zich mee brengt zoals schimmel, vochtplekken, schimmel of zelfs houtrot.

Als u contact met ons neemt voor professioneel inspectie, dan zullen wij direct een loodgieter van ons sturen. Een erkende bedrijf als ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf heeft nieuwe innovatieve technieken, kennis en ervaring om deze dakinspectie snel en vakkundig uit te voeren.

 

Wij controleren uw dak op de volgende punten

 

Contactformulier

Kiest voor een gratis dakinspectie van ANO, en wij zullen uw dak op de volgende punten inspecteren:

 

  • Gaten of scheuren aan de dakbedekking.

  • Gebreken bij onder andere de schoorsteen, voeglood, dakkapel of dakgoot.

  • Slijtage van de dakbedekking of zinken daklijsten.

  • Verstopping van dakgoten en uitwateringen.

  • Gebreken van een bouwconstructie.

Met een dakinspectie kunt u problemen aan een dakbedekking vroegtijdig bloot leggen, zo voorkomt u vervelende lekkage die een dure reparatie mee brengen. ANO loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf voert een dakinspectie voor alle soorten daken, maar ook voor een inspectie van uw cv verwarming, riolering en sanitair kunt u bij ons terecht. Wij zij u graag van dienst

 

24 uur service
Lekkage op sporen
Lekkage repareren

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page