top of page

 

Het is altijd vervelend een lekkage, en vaak komt het ongelegen. Al u een dakkapel heeft, dan kan er een lekkage voor komen bij regen. Niemand zit daar op te wachten en zeker als u plafond is beschadigd. U kunt een lek voorkomen door uw dakkapel regelmatig do een dakdekker te laten na kijken. Onze ervaren personeel kan uw kapel droog houden door u kapel te inspectie. Heeft u direct een vakman nodig? ANO staat 24 uur per dag voor u klaar voor de reparatie van uw dakkapel. Bel 070 888 5156 of vul gerust het contactformulier in.

Dakkapel lekkage Verhelpen

Dakkapel lekkage
24 uur service
070 888 5156

ANO is een specialist in het opsporen val lekkages. Met onze lekdetectie kunnen het probleem snel vehelpen! maak een een afspraak

Heeft u last van lekkage bij uw dakkapel? ANO heeft 24/7 spoedservice!

 

Als er bepaalde onderdelen niet waterdicht op elkaar aangesloten zijn, bijvoorbeeld de kozijnen, dakbedekking of de pannenkap. Deze onderdelen kunnen de oorzaak zijn van een lekkage. In de meeste gevallen kunt u niet met het blote oog zien waar het water vandaan komt, door kleine en verschillende hoekjes en kieren kan het water binnen komen. Het van belang om snel het lek op te sporen en te

 

Oorzaken van lek

 

Lekkage opsporen is vaak niet zo makkelijk. U doet er verstandig aan om expert in te schakelen die het lek kan achterhalen. Eerst beginnen wij meet visuele inspectie, er wordt gekeken of er waterplekken te zien zijn op het plafond, de muren en bij de kozijnen. Als de vochtplekken zichtbaar zijn , dan is het zaak om exact locatie waar het lek zich bevindt op te sporen. Met rookproef, kleurstofdetectie, thermografie kunnen exacte locatie op sporen van de lek. de en nog veel meer. Met deze onderzoeken kunnen ze zien waar het water naar binnen dringt. Hieronder kunt u zie wat deze onderzoek inhoud.

 

Dakkapel lekkage opsporen

 

Door er rook onder de dakbedekking te blazen van de dakkapel, zal een lek gevonden worden

 

Rookproef techniek
Rookproef Kleurstofdetectie 

 

Met een milieuvriendelijk gekleurd water wordt er op het dak gespoten. De afvoer word dicht gehouden zodat het water niet weg kan. Het gekleurde water zal door de lek wegstromen waardoor het exacte locatie gevonden wordt.

 

 

Er wordt een vochtmeting gedaan op verschillende plekken wanneer er met het blote oog niets te zien valt. verdachte plekken worden door deze metingen opgespoord. Met verschillende technieken worden de verdachte plaatsen onderzoekt.

 

Vochtmeting

 

Een visuele inspectie uitvoeren, ze houd in dat wij gaan kijken of natte plekken kunnen vinden.

 

Visuele inspectie
Ultrasoon techniek

 

Er wordt in uw woning een zender geplaatst die geluidsgolven uitzend. De ontvanger zal deze golven opgevangen en vervolgen uitgemeten. De uitkomsten en berekening zijn wij instaat om een lek in uw huis de ontdekken.

 

 

Er wordt in uw woning een zender geplaatst die geluidsgolven uitzend. De ontvanger zal deze golven opgevangen en vervolgen uitgemeten. De uitkomsten en berekening zijn wij instaat om een lek in uw huis de ontdekken.

 

Ultrasoon techniek
Endoscopie

 

Door een gat te maken zijn wij instaat met behulp van een kleine camera instaat natte plekken te ontdekken waardoor er zonder hak-en breekwerk een lek kunnen repareren.

 

Thermografie

 

Door een warmtebeeld te creëeren, bij een lekkage zal er onregelmatigheid binnen het warmtebeeld ontstaan van het dak. de locatie van het zoekgebied is hierdoor klein.

 

Bel mij terug!

 

24 uur service bij Dakkapel repareren!

 

Bij het vinden van het lek, zal er een markering worden gemaakt bij de exacte lokatie. Zo weet de monteur precies waar hij kan beginnen met repareren. Bij het ontdekken van een lekkage, dan zullen onze experts het lek gelijk verhelpen, doordat wij alle soorten bedekkingsmatkerialen kunnen repareren is uw lek snel opgelost. Als u zeker van bent dat u een lekkage heeft in uw dakkapel, dan is het zaak om snel te bellen zodat het lekkage verholpen wordt. Water kan veel schade aanrichten, en in veel gevallen tot houtrot. Bel daarom voor onze lekkage expert, deze zal snel een lek voor u opsporen. Wij zij u van dienst en bel gerust voor een vrijblijvend contact op met ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf. 24 uur per dag staan wij voor u klaar om lekkage in uw dakkapel aan te pakken!

Werkgebied Zuid-Holland

Dakinspectie 

Dakpannen

 

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page