top of page
Riolering ontstoppen Den Haag

Riolering ontstoppen Den Haag

24/7 service! Snel en voordelig!

070 888 5156

Afvoer verstopt? 24 uur rioolservice in Den Haag!

Bel met  het nummer 070 888 5156. Ons ervaren team staat klaar om riolering te ontstoppen.

Onze monteurs hebben veel ervaring en met nieuwe technieken zo kunnen wij snel uw afvoer ontstoppen ​

Riolering ontstoppen Den Haag? 

Bij een verstopping helpen wij dezelfde dag nog!

ANO Loodgieter riool service heeft een ervaren team. Wij zijn snel ter plaatse en leveren vakwerk voor een scherpe prijs. U kunt ons dag en nacht bereiken bij riolering ontstoppen Den Haag, via 070 888 5156.

Direct hulp bij contact

Nieuwe ontstoppingstechnieken

!

Afvoer laten ontstoppen in Den Haag

​Bij verstopte riolering in Den Haag, wordt u door rioleringsbedrijf ANO Loodgieter Service Onderhoudsbedrijf snel en vakkundig geholpen. Bij het leveren van allround rioolservice, werken we met zowel rioolinspectie, stankdetectie als rioolreiniging. Indien na onderzoek niet uw riool, maar uw afvoer verstopt is, ontstoppen we ook deze met de nieuwste ontstoppingstechnieken. Zo geniet u weer snel van uw wooncomfort. Wilt u contact opnemen met het rioleringsbedrijf voor een professionele riolering ontstoppen Den Haag, Bel met 070 888 5156 voor directe hulp door  onze binnendienst. Wij zijn een ervaren rioleringsbedrijf uit Den Haag en kunnen uw riool verstopping verhelpen. Wij zijn niet alleen maar bezige in Den Haag maar in heel zuid-Holland U kunt ook het contact formulier invullen. 

 

 

ANO Rioleringsbedrijf met 24 uur service

En verstopping aan uw riolering is vervelend, en zeker als u niet weet welk rioleringsbedrijf u moet bellen. Bij ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf kunt 24 uur per dag terecht voor een rioolontstopping. Bel ons in Den Haag op 070 888 5156, wij zullen meteen een specialist naar uw woning sturen voor professioneel ontstoppen.  ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf heeft een rioolservice met stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging, Wij kunnen altijd snel en vakkundig uw riool of afvoer probleem verhelpen. Is uw riolering verstopt? Dan helpen wij u graag verder! Uw riolering ontstoppen Den Haag is opgelost terwijl u een kop koffie voor onze monteur klaar maakt.

 

 

Uw afvoer ontstoppen

Niet alleen uw riolering kan verstopt zijn maar ook uw afvoer. Het probleem bevindt zich namelijk niet altijd in uw riool, maar uw afvoer kan verzakt zijn waardoor er een verstopping kan ontstaan. Het is dan zaak deze verstopping vakkundig en spoedig te verhelpen.  ANO loodgietersbedrijf is hierin gespecialiseerd en kan door de juiste rioleringstechniek iedere afvoer ontstoppen. Met innovatieve technieken zolas stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging lossen we iedere verstopping op. Na onze bezoek kunt u snel  en onbezorgd uw afvoer gebruiken. 

 

 

Toilet verstopt?

Toilet kan naast uw afvoer en riool verstopt zijn. Biedt een plopper geen uitkomsten, dan adviseren wij u gebruik te maken van het werk van ons rioleringsbedrijf. We zoeken onmiddellijk uit waar de verstopping zich bevindt en maken gebruik van geavanceerde en nieuwe technieken om deze verstopping verhelpen. Uw wc-aansluiting is verbonden aan het riool door middel van een potmanchet, waardoor ook hier het probleem zich kan bevinden in de riolering. Onze monteurs in Den Haag vinden het voor u uit; dat is een onderdeel van deze rioolservic!

 

 

Direct contact met onze rioolservice

Wilt u gebruik maken van onze all-in service met een systeem voor stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging? Wilt u weten wat ANO rioleringsbedrijf voor u kan betekenen wanneer uw riolering verstopt is? of wilt u meer informatie ontvangen over de algehele rioolservice in Den Haag? Vraag dan geheel vrijblijvende offerte aan, door het contactformulier in te vullen. Voor directe service voor uw rioolinstallatie belt u ons op 070 888 5166, waarna we meteen een vakman sturen om de rioolontstopping plaats te laten vinden. Wij bieden u 24 uurs service bij riolering ontstoppen Den Haag en indien u te maken krijgt met lekkage of een verstopte afvoer. Onze monteurs kunnen snel bij u op locatie zijn.

 

Uw afvoer zelf ontstoppen

Een verstopping in uw gootsteen zelf verhelpen kunt u op verschillende manieren doen. Rioleringspecialist ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf bied u via pagina riolering ontstoppen Den Haag een overzicht van de verschillende methodes:

 

  • Een ontstoppingsveer.  

  • Azijn en Soda. een doeltreffend middel die uw riolering of weer helpt ontstoppen.

  • Koffiedik. Door koffiedik met heet water door uw afvoer te spoelen kunt u een dreigende afvoer verstopping voorkomen. 

  • Chemische ontstopper. Chemisch ontstoppingsmiddel werkt vaak het beste. let wel op uw veiligheid en gebruik latex handschoenen en een veilgheidsbri. 

 

Neem contact op : 070 888 5156

Hebt u diverse methodes zelf uitgeprobeerd, maar is uw riool is nog steeds verstopt? Hebt u vragen over riolering ontstoppen Den Haag en de diensten van onze rioolservice, of wilt u weten wat de kosten zijn voor een stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging? Bel dan snel met ons rioleringsbedrijf ANO in Den Haag 070 888 5156. Wij helpen u met al uw problemen rondom riolering en verstopping. De medewerkers van ANO ontstoppingsbedrijf zijn u met alle plezier van dienst!

Contactformulier
Telefonische contact

070 888 5156

Werkgebied Den Haag
en heel ZUID-Holland

RIOLERING

 

Riolering

Rioolonderhoud

 

Gootsteen ontstoppen

Sifon schoonmaken

WC ontstoppen

Terugslagklep riolering

Rioollucht of bubbelend riool

Beluchten riool

Keuken

 

Toilet

Rioolnetwerk

bottom of page