top of page

Tussen de 20 en 30 jaar is het vaak de hoogste tijd om uw dakleer te vervangen. Een verouderd dakleer herkent u aan verschillende elementen. De eerste aanwijzing  herkent u aan, regelmatig daklekkage door los gekomen dakleer.  Tweede aanwijzing ziet u aan uw dakdoorvoeren of ontluchtingskappen waarvan het dakleer is ingescheurd. Derde aanwijzing is een uitgedroogd dakleer waarvan lekkages ontstaan door kleine gaatjes. Als de boven genoemde element herkend, en u stelt het uit om uw dakleer te vervangen dan bestaat de kans dat u onnodige hoge kosten krijgt door houtrot in uw dakconstructie. Vaak kunnen wij uw dakleer repareren waardoor u de tijd krijgt om de werkzaamheden in te plannen, deze werkzaamheden kunnen wij voor u gratis uitvoeren, vraag hiervoor de voorwaarden.

 

 

Wanneer moet het dakleer vervangen worden?

 

Het belangrijkste onderdeel van u huis is uw dak, want een slechte dakleer betekend vervelende daklekkages, en daklekkages kunnen uw wooncomfort van uw woning achteruit brengen! Grote gevolgen kunnen door klein mankementen voortkomen. Laat uw dakleer daarom controleren door een expert, wij hebben de juiste vakkennis en ervaring waardoor wij gelijk de status van uw dak kunnen zien. Door weersinvloeden zoals  zon, regen en sneeuw gaat het dakleer snel achteruit. Maar ook bosrijke omgeving zal uw dak snel door vervuiling aangetast worden. Dakleer gaat snel achteruit bij regen en sneeuw! ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf kan uw gehele dak opnieuw leggen.

Dakleer vervangen of repareren?

Op zoek naar erkende dakdekker? ANO staat voor u klaar!

Wij repareren verwarmingsketels, verhelpen lekkage, installeren sanitair en ontstoppen uw riolering.

Dak vervagen en meteen isolatie aanbrengen

 

Wanneer u versleten bitumen dakbedekking laat vervangen dan kunt u bij ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf gelijk uw dak isoleren. Naast het besparen op uw energiekosten gaat uw dakleer langer mee. 

 

Onderhoud zeer belangrijk!

 

Een nieuw dak heeft onderhoud nodig, zo houd u uw dak in topconditie. Nederland is een regenachtig land en door de weersomstandigheden wordt uw dak snel vervuild.

Bij ons kunt u  uw dak jaarlijks laten onderhouden, zo kunnen wij gratis uw dak inspecteren. Na het plaatsen van een nieuw dak is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt, zo kunt u de levensduren van uw dak verlegen

 

Vooral als u er grind overheen legt. Tussen dit grind groeit snel mos dat uw dak kan aantasten. Ga dus regelmatig het dak op om dit mos te verwijderen. Zo gaat uw dak veel langer mee. Laat uw dak tweemaal in het jaar inspecteren. Doe dit in het voor- en najaar als uw dak niet te hard of te zacht is. In de zomermaanden wordt uw bitumen zacht door de zon. In de wintermaanden wordt de dakbedekking weer te hard en kan het gaan slijten als u er overheen loopt.

 

 

24 uur service
Lekkage op sporen
Lekkage repareren
 
070 888 5156
Direct hulp!
Telefonisch contact

070 888 5156

Contact
Werkgebied Zuid-Holland
Contactformulier

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page