top of page
CV storing Den Haag
070 888 5156

24 uur service bij CV STORING Voorburg

Direct Hulp!

​CV-Ketel Voorburg: Wij helpen u snel bij uw cv storing Voorburg!

CV storing Voorburg? ANO heeft een team van ervaren verwarmingsmonteurs.

Met scherpe prijzen repareren, onderhouden en vervangen wij uw cv ketel.

CV monteur nodig?

Zoekt u een erkende verwarmingsmonteur? ANO heeft 24 uur service voor werkzaamheden aan uw CV-ketel

!

​ANO is dag en nacht bereikbaar bij problemen aan uw installatie, naast repareren en vervangen van verwarming, voeren wij tevens cv onderhoud. Bel cv storing Voorburg. 070 888 5156 24 uur service!

Direct Hulp bij een cv storing
Perfect geholpen

ALs u een spoedgevallen heeft dan kunt u op ons rekenen. U kunt op ons dag en nacht bereiken! Of u nu een lekkage heeft aan de radiatoren of een cv storing in Voorburg, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft!

Bel mij terug

CV-ketel kapot? Bel ANO

Als u op zoek bent naar een verwarmingsmonteur in Voorburg, bel dan ANO Installatieservice. Onze cv monteurs en specialisten weten iedere CV-die ketel kapot is te repareren. Pagina CV storing Voorburg is voor klanten die een cv ketel storing hebben! Wij bieden service voor de installatie, het onderhoud en reparatie van uw verwarming. Onze CV-service monteurs hebben vakkennis en kunnen uw HR-ketel snel repareren, maar ook VR-ketel is geen probleem bij ANO. Bent u benieuwd naar onze service? Bel 070 8885156 of vul het contactformulier in en ontvang gratis een offerte op maat!

 

Uw CV- en verwarmingsmonteur heeft een 24 uur service

Uw VR-ketel of HR-ketel kan in storing treden,  dan is het zaak om de cv storing snel te verhelpen. is uw verwarming kapot? CV monteur Den Haag helpt u vandaag nog, neem direct contact op met ons, via 070 888 5156. Ons medewerker kan indien gewenst onmiddellijk een verwarmingsmonteur uit Den Haag uw richting op sturen. Om onze CV-service te verbeteren hebben wij pagina cv storing Den Haag in het leven opgeroepen. Zo kunnen wij u nog sneller helpen bij problemen aan uw installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingsapparaat.

 

Onderhoud en reparatie van uw cv ketel

Een verwarming of HR-ketel heeft altijd onderhoud nodig, zo voorkomt u dat uw apparaat kapot gaat en vermindert u de kans op cv storingen. Na de installatie van uw cv ketel is het aan te raden om periodiek onderhoudswerk aan uw nieuwe cv ketel  te laten verrichten. Een verwarmingsmonteur in Den Haag kan dat voor u doen. Wij hebben een perfecte CV-service, en indien nodig repareren we uw verwarming in Den Haag!

Scherpe tarieven, heldere afspraken

Bij ons staat de klant centraal en daarom zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan, dit komt doordat wij alle werkzaamheden en reparatie duidelijk van te voren overleggen. Is uw CV-ketel of HR-ketel kapot en u wilt een reparatie of onderhoud voor cv ketel, bij ANO weet u waar u aan toe bent. ANO heeft zijn CV-service en de verwarmingsmonteur scherp geprijsd, met betaalbare tarieven kunnen wij in Den Haag u snel van dienst zijn. 

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
Combiketel
combi-ketel

Een combiketel verzorgt cv en warm water en is hierdoor een optimale oplossing. Een combiketel neemt weinig ruimte in beslag en tegenwoordig bestaan zelfs cv-ketels die in een keukenkast passen. Een combiketel wordt ook wel een doorstoom toestel genoemd. Een HR solo toestel houdt in dat de cv ketel enkel de verwarmingsinstallatie verwarmt. Wel is het mogelijk om een gecombineerde boiler installatie toe te passen. Een HR-ketel verwarmt de warm water voorraad van de boiler waardoor een hoge warm water capaciteit wordt behaald. Wanneer het combi apparaat of de HR-CV ketel in storing treedt, dan is het handig om te weten dat de medewerkers van pagina cv storing Den Haag voor u klaar staan.  Ons verwarmingsmonteur komt binnen een uur om kapotte onderdeel te vervangen.

Mereken CV ketels
cvketel-merken

Een erkende loodgieter uit Den Haag kan u bijstaan bij de installatie uw cv ketel, maar voor reparatie en het onderhoud van een CV-ketel is het raadzaam om n cv monteur te laten komen. Wij onderhouden en repareren diverse merken zoals, ATAG, Bosch, Vaillant, Remeha of Intergas. Onze professionele verwarmingsmonteurs hebben een allround kennis, zo kunnen wij u altijd van dienst zijn ongeacht wat voor merk cv ketel u heeft.  Wilt u een compleet nieuwe verwarmingsketel aanschaffen? De professionals van ANO helpen u graag.

cv ketel storing
CV- ketel storing 

Een storing aan uw cv-ketel ketel kan komen door slecht onderhoud, van slecht onderhoud gaat uw cv ketel snel kapot. Als uw cv-ketel daadwerkelijk kapot is dan is een reparatie door een erkend verwarmingsmonteur uit Den Haag noodzakelijk. U kunt alvorens u ons belt een aantal zaken zelf controleren. Controleer eerst de waakvlam of die brandt, en of de cv installatie voldoende druk heeft (tussen 1 en 2 bar). Bij het bijvullen van de verwarming moet u niet vergeten te ontluchten, anders krijgt u een lucht probleem. Toch nog hulp nodig? Bel naar 070 888 5156 en kom in contact met cv Storing Den Haag!

cv ketel bij vullen
Ketel bij vullen.

Heeft u hulp nodig bij het vullen van de HR-ketel? het is vrij eenvoudig om een de verwarming bij te vullen. Gebruik een vulslang, lege emmer en handdoek . Voor dat u gaat bijvullen dient u de cv-ketel uit te schakelen en wacht totdat de verwarming is afgekoeld. Sluit de vulslang op de waterkraan. Zet eerst de waterkraan open totdat de slang gevuld is. Sluit nu de kraan aan op de vulkraan. Zo voorkomt u dat u lucht wat in de slang in de ketel gaat. Als u de verwarming hebt bijgevuld is het verstandig om nog de radiatoren te ontluchten voor een optimaal resultaat.

CV storing Den Haag? Bel ANO 070 888 5156 voor direct hulp
Hoogrendementsketel​​

De meeste HR-ketels hebben een rendement van meer dan 100%. VR-ketels verwarming ketels hebben een rendement, variërend tussen de 65 en 90%. De zogeheten HR (hoogrendement) ketels hebben hoog rendement door een uniek proces waarbij de restwarmte opnieuw wordt ingezet. De investering van HR verwarming verdient u snel weer terug, door de zuinige verbranding bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar tevens draagt u bij aan een beter milieu. Voor de installatie van een HR-ketel zullen wij de enige aanpassingen moeten verrichten bij u thuis.

bottom of page