top of page
Lekkage Den Haag
070 888 5156

Daklekkage Den Haag

Direct Hulp!

Daklekkage Den Haag? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

ANO Loodgieter Service helpt u snel met uw lekkage in Den Haag. Wij zijn specialist in lekdetectie, en het oplossen van daklekkage. Heeft u een Spoedgeval? Of heeft u een Daklekkage den Haag? U kunt ons dag en nacht bereiken via 070 888 5156.
Last van Lekkage?

Zoekt U een erkend rioleringsbedrijf voor het ontstoppen van uw riool? ANO Loodgieter Service ontstopt uw rioolreiniging en doet tevens rioolinspectie.

!

Bel met  het nummer 070 888 5156. Ons ervaren team staat klaar om u bij  calamiteiten het snelst helpen.

Onze monteurs hebben veel ervaring en met nieuwe technieken kunnen wij de oorzaak snel vinden zonder hak-en breekwerk

Direct contact

 

 

 
Lekkage Den Haag

Lekkage is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Wanneer u te maken krijgt met een lekkage aan uw pand in Den Haag en omstreken, dan is het prettig om een bedrijf te hebben dat zo snel mogelijk de lekkage kan verhelpen. Door lekkage bestaat het risico op onder meer vochtplekken, houtrot en schimmel. Schimmel kan zorgen voor huidirritatie en slechte ademhaling. De meest voorkomende vorm van lekkage is daklekkage, bij voorbeeld door een gat in het bitum of een zinken goot waarvan de soldeernaad is open geschuurd. Andere Lekkages kunnen te maken met het kit of tegelwerk in de doucheruimte of met het leidingwerk, of de vloerverwarming. De experts van ANO Loodgieter Service helpen u graag snel en vakkundig met het opsporen van een lek (lekdetectie) en het repareren van de gelokaliseerde lekkage. ANO kan door innovatieve technieken en opspoormethodes lekken bij het gipsplafond, dak, balkons en in muren zonder kostbaar hak- en breekwerk oplossen.  Bent u direct op zoek naar contact met een erkend vakman? Dan hebben wij goed nieuws voor u! pagina daklekkage Den Haag is opgericht om u snel te helpen bij lekkage aan uw dak, uitwatering of schoorsteen.Door te bellen met 070 888 5156 zult u in verbinding komen met een ervaren lekspecialist uit de regio Den Haag. Wij zijn  er waar u ons nodig heeft!

 

Handige 24uurs service

Bij een acute lekkage begrijpen wij dat u zo snel mogelijk door een professional geholpen wilt worden. Om deze dienst te verwezenlijken, hebben wij Pagina Daklekkage Den Haag opgericht, en met onze 24uur service bij lekkage heeft altijd gegarneerd hulp!. Dit houdt in dat u ongeacht het tijdstip of de dag van de week direct in contact komt met onze lekkage specialist, die binnen 1 uur bij u in Den Haag op de stoep kan staan. Of het nu gaat om een daklekkage, lek bij de dakkapel, lek aan uw balkon of wegstromend water bij de vloerverwarming of douche leidingen: wij zullen het probleem snel en vakkundig verhelpen, zodat u in een korte tijdsbestek weer kan genieten van uw wooncomfort.

 

Betaalbare oplossingen

De meeste klanten in Den Haag en omstreken verwachten dat het repareren van daklekkages en leidingen met zeer hoge prijzen gepaard gaan. In de meeste gevallen zal dit echter ontzettend meevallen. Dit komt doordat  onze monteurs door de jaren heen veel ervaring hebben opgebouwd en in combinatie met de nieuwste vormen van lekdetectie  is er weinig hak- en breekwerk nodig. Met de nieuwste apparatuur en technieken zijn wij in staat  om het lek zeer nauwkeurig te lokaliseren. Voor veel klanten hebben onze monteurs bewezen een lek tan wel lek in uw gevel of riolering op efficiënte wijze te lokaliseren. Dit heeft als voordeel dat wij weinig tot geen sloopwerkzaamheden hoeven uit te voeren om het lek te dichten. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor onze betaalbare oplossingen? Neem dan contact via pagina Daklekkage Den haag met ons op TL: 070 888 5156.

 

Daklekkage? Schakel ANO Loodgieter Service in!

De Monteurs van ANO Loodgieter Service zijn niet alleen vakkundig in het oplossen van lekkages van douche, kraan of vloerverwarming leidingen. Ons specialisme is ook het efficiënt helpen bij het opsporen en verhelpen van een daklekkage. Een daklekkage kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Meestal is het door slijtage van de dakbedekking door het proces van vorst en dooi. Andere oorzaken kunnen te maken hebben met de montage van dakraam of dakkapel. Maar ook gaten in zinken goten kunnen voor vervelende lekkages zorgen. Met behulp van een rookgasdetectie zullen onze lekkagespecialisten u in Den Haag en omstreken u helpen met het opsporen van uw daklekkage, en daarna het lek vakkundig repareren.

 

Optimale service

Via Pagina Daklekkage Den Haag schakelt u de diensten van ANO Loodgieter Service Den Haag in voor het oplossen van uw lekkage problemen? Dan bent u zeker van een optimale service. Wij garanderen dat al onze loodgieters veel ervaring hebben met lekdetectie en lekoplossing. Bovendien hebben wij onze specialisten opgeleid om de reparatie van het lek volgens de NEN normen te verhelpen. Wij streven naar een honderd procent klanttevredenheid en helpen u graag met onze lekkage service. Bel vandaag nog met 070 888 5156 en wij staan voor u klaar: 24 uur en 7 dagen per week!

 

 

 

 

 

070 888 5156

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
bottom of page