top of page

Dakdekker Den Haag

 

ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van dakwerken. Ons dakdekkersbedrijf is werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een daklekkage te krijgen, daarom bieden wij 24 uur service. 24 uur en 7 dagen in de week zijn wij voor u bereikbaar. Wij zijn hierdoor altijd snel ter plaatse, waarna u gebruik kunt maken van onze dienst.  Met ANO Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf hoeft u niet lang te wachten!

Dakdeller Den Haag

Zoekt u een erkende dakdekker Den Haag? ANO is u graag van dienst!

ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf biedt u de volgende diensten, dakonderhoud, dakreparatie en het verhelpen van een daklekkage. Dakdekker voor een scherp tarief!
Dakellkage en reppartie
Daklekkage en reparatie

 

Het klimaat is de laatste jaren veranderd, hierdoor zijn er steeds heviger regenbuien die kunnen leiden tot een daklekkage met alle narigheid van dien. Door de weersomstandigheden kan uw dakbedekking los geraakt zijn of er zijn misschien wel gaten ontstaan in uw dakbedekking. Het is verstandig om het probleem snel op te lossen, voor dat u houtrot krijgt. U kunt ons als een gespecialiseerde dakdekker inschakelen. Wij kunnen alle soorten daklekkages verhelpen, met onze ervaring en professionele lekdetectie apparatuur kunnen wij uw daklekkage snel opsporen, zodat u weer kunt genieten van uw wooncomfort. 

 

Dakonderhoud
Dakonderhoud

 

U wilt niet dat uw wooncomfort  wordt verstoord door een lekkend dak, bescherm daarom uw woning tegen daklekkage. Door periodiek onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren door een erkend dakdekker is de kans op lekkages en houtrot kleiner en op termijn zijn de kosten lager. Het is dus zeer van belang om uw dak regelmatig te onderhouden. Het is verstandig om één keer in het jaar een dakonderhoud te laten plegen.  Wij maken graag een afspraak met u zodat onze specialisten direct kunnen beginnen met het onderhoud, zo kunnen wij uw dak in top conditie houden!

 

Dakgoten schoonmaken
Dakgoten schoonmaken

 

Het is verstandig om uw dakgoot regelmatig te laten schoonmaken. Veel mensen vergeten dit, waardoor bij regen een verstopte dakgoot zijn water niet kan afvoeren en de water in uw woning binnen kan stromen. Ons advies is om uw dakgoot te laten schoonmaken in de herfst. Bladeren kunnen niet alleen de goot verstoppen maar ook uw riolering. U kun zelf uw dak schoonmaken, zorg dan wel voor een stevige ladder. Als u toch wilt dat een ervaren dakdekker dat voor u doet, dan bent u bij ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf aan het goede adres. Wij zullen dan meteen de staat van uw goot gratis controleren.

dakisolatie
Dakisolatie

Het belangrijkste van uw wooncomfort is een waterdicht dak en een behaaglijk klimaat. Bij een slecht geïsoleerd dak kan de kostbare warmte verloren gaan. De warmte stroming trekt namelijk omhoog naar uw dak, zorg dus dat uw dak goed is geïsoleerd. Naast het voordeel van een besparing op uw stookkosten in de winter, houdt de isolatie in de zomer de warmte buiten. Voor deskundig advies is ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf  graag voor u beschikbaar.

Werkgebied Zuid-Holland
Telefonisch contact

070 888 5156

Contactformulier

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page