top of page
Zelf riool ontstoppen
070 888 5156

Zelf uw verstopping verhelpen?

Hieronder treft u diverse tips en trucks om zelf uw riool en afvoer verstopping te verhelpen.

Sifons schoonmaken
Rioolreinigen
Gootsteen ontstoppen

Een verstopte sifon is de meest voorkomende oorzaak van een verstopte riool. In de meeste gevallen is het voldoende om sifon te reinigen, zo voorkomt u een verstopte gootsteen. Volg de volgende stappen om een afvoer in een goede conditie te behouden; als eerste dient u de afvoer te reinigen, door het putje te reinigen met een punttang en de resten weg te halen. De tweede stap is het verwijderen van de sifon. Deze kunt u – eventueel met een waterpomptang – losschroeven. Houdt alle onderdelen goed op volgorde, met name de rubberen ringen zijn van belang. Vervolgens dient u met behulp van een afwasborstel de sifon te reinigen. Vergeet hierbij de randen niet. Monteer tot slot de sifon weer op de juiste wijze. Tip: Spoel uw afvoer één keer in de twee weken 5 minuten met heet water en afwasmiddel door, zo voorkomt u dat uw riolering dicht slibt met vet

Refelmatig uw riool te laten reinigen voorkomt dat u een ontstoppingsbedrijf moet inschakelen, het beste is om hiervoor te kiezen! Een periodieke rioolreiniging is op de lange termijn goedkoper dan het verhelpen van een verstopping, tevens gaat uw buis langer mee en voorkomt lekkende afvoeren. Problemen zoals borrelende buizen of stankoverlast worden hierdoor tegen gehouden. Naast een periodiek onderhoud en rioolreiniging is het mogelijk om afspraken te plannen voor het reinigen van uw riolering, wanneer u regelmatig last heeft van een verstopping. De specialisten van ANO uit Den Haag zullen dan op basis van een korte rioolinspectie een periodiek reinigingsplan met u opstellen, gebaseerd op de probleemlocaties. Uw riolering is bij ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf in goede handen.

Hierboven ziet u een voorbeeld van hoe u uw gootsteen zelf kunt ontstoppen. Het belangrijk om een natuurlijk afbreekbaar ontstoppingsmiddel te gebruiken. Bij een verstopping die diep in de afvoerbuis zit kunt u een  zeer krachtige middelen gebruiken.  Het komt regelmatig voor dat de sifon verstopt is, controleer dat als eerst. Hebt u regelmatig last van een verstopping in de gootsteen? Dan is aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Den Haag in te schakelen. Het probleem zit dan waarschijnlijk verder in de riolering, of u hebt last van een slecht buizenstelsel. Een expert van ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf zal dit door middel van rioolinspectie snel kunnen achterhalen. Met meerdere technieken en professionele ontstopping apparatuur stroomt uw afvoer weer snel. Wij helpen u graag bij het ontstoppen!.

Riolering aanleggen
Rioolinspectie
Industriële reiniging (bedrijven)

Een nieuwe riolering aanleggen vergt veel voorbereiding.  De buizen moet goed op afschot aangelegd worden. Een goede riolering dient met zo minder mogelijk haakse bochten aangelegd te worden, ook de verbindingen van hemelwaterafvoer dienen met een bolsifon aangesloten te worden. Het is niet aan te raden om zelf de riolering aan te leggen maar beter om een specialist in te schakelen. ANO Rioleringsbedrijf uit Den Haag heeft innovatieve technieken tot zijn beschikking om het riool zo snel mogelijk en op vakkundige wijze aan te leggen. Onze riolering specialisten geven u hierover graag meer informatie en bieden een overzicht van de kosten van een dergelijke rioolservice, of andere werkzaamheden als rioolontstopping, stankdetectie, rioolinspectie en rioolreiniging.

ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf kunt u een rioolinspectie laten verrichten.  ANO loodgieter service en Onderhoudsbedrijf uit Den Haag kan de kwaliteit van uw riolering checken, en eventuele problemen detecteren. Wij hebben hiervoor speciale infraroodcamera’s, om zonder hak- en breekwerk het riool te controleren. Met de juiste kennis  en ervaring die met een rioolinspectie is opgedaan, is het mogelijk om samen met u een plan van aanpak op te stellen voor periodieke rioolontstopping of rioolreiniging. Met inspectie van de riolering ziet u snel waar een verstopping zich voordoet, en waar u het beste de afvoer kan ontstoppen. ANO ontstoppingsbedrijf kan dan gericht een verstopt onderdeel lokaliseren en vervangen.

ANO Loodgieter service en Onderhoudsbedrijf ontstoppen afvoer en gootsteen Door heel Zuid-Holland. Een menig rioleringsbedrijf in Den Haag is gespecialiseerd in industriële reiniging. Wij reinigen en maken onder andere gebruik van hoge drukreinigers, vacuümauto’s, of hoge drukunits. Hiermee reinigen de professionals van ANO onder andere weerbruggen, bedrijfsvloeren, opslagtanks en productielijnen. Bent u benieuwd naar de kosten van deze service? Hebt u vragen over de gebruikte technieken? Neem dan contact op met ons  via 070 888 5156. ANO helpen u graag verder.

RIOLERING

 

Riolering

Rioolonderhoud

 

Gootsteen ontstoppen

Sifon schoonmaken

WC ontstoppen

Terugslagklep riolering

Rioollucht of bubbelend riool

Beluchten riool

Keuken

 

Toilet

Rioolnetwerk

bottom of page