top of page
Loodgieter Zoetermeer
070 888 5156
Direct Hulp!

Spoed service Loodgieter Zoetermeer

Spoed service Zoetermeer: Snel geholpen via Loodgieter Zoetermeer

ANO Loodgieter Service helpt u snel en vakkundig met uw lekkage in Zoetermeer. Wij zijn een specialist en een erkende loodgieter in Zuid-Holland.Via Pagina Loodgieter Zoetermeer kunt u ons inschakelen als u een lekkage, verstoppingen of een cv storing heeft. Heeft u een Spoedgeval? En heeft u een loodgieter Zoetermeer nodig? U kunt ons dag en nacht bereiken via 070 888 5156.

Zoekt U een erkend Loodgietersbedrijf in Zoetermeer, die snel en voordelig uw verstopping of een lekkage oplost? Bel ANO Loodgieter Service 070 888 5156

!

Snele service in Zoetermeer

24 uur bereikbaar

U kunt ons dag en nacht bereiken via het nummer 070 888 5156. Ons ervaren team staat klaar om u bij calamiteiten het snelst helpen.

Naast een goede service zijn onze monteurs ervaren en met nieuwe technieken kunnen wij de oorzaak van een lekkages nel vinden zonder hak-en breekwerk. Loodgieter Zoetermeer nodig? bel ANO

Top service
Loodgieter Zoetermeer? ANO is een erkende loodgietersbedrijf
Lekkage Zoetermeer 

Een lekkage is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Wanneer u een lekkage krijgt aan uw pand in Zoetermeer en omgeving, dan is het prettig om een bedrijf te hebben die snel de lekkage verhelpt. Door een lekkage kunnen naast vochtplekken houtrot en schimmel ontstaan. ANO is de Loodgieter in Zoetermeer en helpt u graag bij een daklekkage, verstopping of een CV-storing. Maar ook Lekkages die te maken hebben met het kit of tegelwerk in de doucheruimte of met het leidingwerk, of de vloerverwarming. Experts van ANO Loodgieter Service helpen u snel met het opsporen van een lek (lekdetectie) en het repareren van de gelokaliseerde lekkage. ANO heeft innovatieve technieken en opspoormethodes die een lek bij het gipsplafond, balkons, dak en in muren zonder hak- en breekwerk oplost.  Heeft u direct een erkend loodgieter in Zoetermeer nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u! pagina loodgieter Zoetermeer is opgericht om u snel bij lekkage aan uw dak, uitwatering of schoorsteen te helpen. Door te bellen met 070 888 5156 krijgt u een lekspecialist uit de regio Zoetermeer. Wij zijn  er waar u ons nodig heeft!

 

24uurs service van ANO Loodgieter

Bij  lekkage is het belangrijk u zo snel mogelijk door een professional geholpen wilt wordt. Om deze dienst te verwezenlijken, hebben wij Pagina Loodgieter Zoetermeer opgericht, zo hebben 24 uur service bij lekkage en altijd gegarneerd hulp!. Of u nu een klant bent of niet, bij ANO  krijgt ongeacht het tijdstip of de dag van de week direct in contact komt met onze lekkage specialist, die binnen 1 uur bij u in Zoetermeer voor de deur staat. Of het nu gaat om een daklekkage, lek bij de dakkapel, lek aan uw balkon of wegstromend water bij de vloerverwarming of douche leidingen: wij zullen het probleem snel en vakkundig verhelpen, zodat u weer kunt genieten van uw wooncomfort.

 

Betaalbare oplossingen

Onze kanten in Zoetermeer verwachten dat het repareren van daklekkages en leidingen met hoge prijzen gepaard gaan. Vaak zal dit echter ontzettend meevallen. Onze monteurs hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en met de nieuwste lekdetectie  methoden is er weinig hak- en breekwerk nodig. Met onze apparatuur en innovatieve technieken kunnen wij het lek zeer nauwkeurig te lokaliseren. Voor veel klanten hebben onze monteurs een lek een gevel of waterleiding op een  efficiënte wijze gelokaliseerd. Zo is het voordeel dat wij weinig tot geen sloopwerkzaamheden hoeven uit te voeren om het lek te dichten. Bel Loodgieter Zoetermeer voor exacte kosten. Neem dan contact via pagina Loodgieter Zoetermeer met ons op TL: 070 888 5156.

 

Bel mij terug

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
Daklekkage
Dakwerk

U kunt ook ons inschakelen als u een daklekkage heeft, onze loodgieters zijn ervaren en kunnen een daklekkage snel opsporen en verhelpen. Onze loodgieter Zoetermeer onderzoekt, repareert en vervangt dakbedekkingen. Bel ons voor meer info 070 888 5156. 

 

camera rioolinspectie
Verstopping afvoer

Een verstopt afvoer  kunt u vaak verhelpen door een plopper te gebruiken, maar soms zit de verstopping ver in de afvoer. De loodgieter van ANO helpt u gaar bij het ontstoppen van uw riool. Wij kunne ook camera inspectie uitvoeren om de verstopping te lokaliseren. 

bottom of page