top of page

Afvoer ontstoppen Den Haag

Direct hulp 24 uur service
Goedkoop en snel!
070 888 5156
Riool ontstoppen in Den Haag?

Op zoek naar een rioolontstopper in Den Haag? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf in Den Haag. Met onze 24 uur spoed service is uw riool, afvoer en leidingwerk probleem snel opgelost. Wij hebben gespecialiseerde loodgieters! Ontstoppen van riolering is bij ons routinewerk! Neem contact op met ons loodgietersbedrijf in Den Haag via telefoonnummer 070 888 5156.

 

Afvoer verstopt in Den Haag of omgeving?

ANO Loodgietersbedrijf  in Den Haag reinigt, ontstopt en prepareert afvoeren.

Onze ontstoppingsdienst uit Den Haag staat 24/7 klaar om uw verstopte afvoer te ontstoppen.           Riool verstopt? Geen zorgen! Wij hebben vakkundige monteurs die u in Den Haag, Delft, Zoetermeer en Leiden die snel uw afvoer ontstoppen. 

 

Verstopt riool ontstoppen

Stroomt het water niet meer weg in uw wasbak of douche? Is uw WC verstopt? Dan kan het een verstopping zijn die zich verder in het rioolstelsel bevindt. Met onze nieuwe riooltechnieken zijn wij in staat een verstopping in het riool snel te lokaliseren en meteen te verhelpen. Een verstopping kan ontstaan door een verzakt of slecht aangelegd rioolstelsel. hierdoor kan een verstopping regelmatig terug keren. Met onze camera inspectie kunnen wij de oorzaak van het probleem nauwkeurig vast stellen. Zo kunnen wij uw riolering ontstoppen zonder hak en breekwerk en hiermee bespaart u onnodige hoge kosten.Ons loodgietersbedrijf uit Den Haag werkt met specialistisch en innovatief gereedschap. In combinatie met ervaren loodgieters kunnen wij snel uw verstopt riool ontstoppen. Veel verstoppingen in het riool ontstoppen wij binnen een uur.

 

24 uur riool service

Onze loodgieters staan 24 uur paraat om uw riool problemen in Den Haag te verhelpen. Onze monteur ontstopt uw afvoer snel en vakkundig. Is uw, douche, keuken, wastafel, toilet of wastafel verstopt? Heeft u een grote rioolverstopping of water- of stankoverlast? Bel dan ANO in Den Haag voor direct hulp! Wij werken met de modernste materialen. 

 

Naast onze 24 uur Riool service kunt u ons ook bellen voor renovatie en onderhoudswerkzaamheden, het plaatsen van nieuw sanitair of voor het verbouwen van uw douche of toilet ruimte. Wij zijn werkzaam in Den Haag en omgeving en kunnen ook buiten deze regio een oplossing bieden voor uw problemen met water, gas en dakwerken.

 

Bel nu direct 070 888 5156 om uw rioolprobleem te verhelpen.

Contactformulier
Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page