top of page
CV storing Rijswijk
070 888 5156

24 uur `service bij CV STORING Rijswijk

Direct Hulp!

​CV-Ketel Rijswijk: Wij helpen u snel bij uw cv storing Rijswijk!

CV storing Rijswijk? CV Monteur ANO heeft een team van ervaren verwarmingsmonteurs.

Met voordelige tarieven repareren, onderhouden en vervangen wij uw cv ketel.

Een CV monteur nodig?

Bent u op zoek naar een erkende verwarmingsmonteur?  wij zijn  24 uur bereikbaar en bieden top service bij storing  aan uw CV-ketel

!

​Wij zijn dag en nacht bereikbaar om problemen aan uw cv-installatie te verhelpen.

Naast repareren en vervangen van verwarmingstoestellen verzorgen wij tevens cv onderhoud. Bel cv storing Den Haag. 070 888 5156 24 uur service!

Direct Hulp bij een cv storing
Perfect geholpen

Bij spoedgevallen kunnen wij snel schakelen en zo kunnen wij binnen een uur bij u zijn. U kunt op ons rekenen! Of u nu een lekkage heeft aan u radiator of een cv storing Rijswijk, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft!

Is uw CV-ketel kapot? Geen stress, bel ANO!

Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur in Rijswijk, ANO LSO biedt een cv ketel storing service. De monteurs van ANO kunnen elke type CV installatie repareren. Pagina CV Storing Rijswijk is er voor u om bij een cv ketel storing snel te kunnen helpen! Wij bieden service voor de installatie, het onderhoud en reparatie van uw verwarming. ANO is de CV-service monteur met vakkennis die uw HR-ketel snel kan repareren, of het nu gaat om een HR of een VR-ketel, bij ANO heeft u weer snel warmte. Benieuwd naar onze service? Bel 070 8885156 of vul het contactformulier in en ontvang gratis een offerte op maat!

ANO CV- en verwarmingsmonteur heeft 24 uur service

Als uw VR-ketel of HR-ketel in storing valt, dan is het zaak om de cv storing snel te verhelpen. is uw verwarming kapot? CV monteur Rijswijk helpt u direct; neem contact met ons op via 070 888 5156. Onze medewerkers kunnen indien gewenst onmiddellijk een verwarmingsmonteur in Rijswijk uw richting op sturen. Om onze CV-service te verbeteren hebben wij pagina cv storing Rijswijk in het leven geroepen. Zo kunnen wij u nog sneller helpen bij problemen aan uw installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingsapparaat.

 

Onderhoud en reparatie van uw cv ketel

Om een veilig en zuinig gebruik te kunnen maken van uw cv-ketel is onderhoud van belang. Een verwarmings- of HR-ketel heeft altijd onderhoud nodig, zo voorkomt u dat uw cv ketel kapot gaat en vermindert u de kans op  vervelende cv storingen. Na de installatie van uw HR cv ketel is het raadzaam om periodiek onderhoudswerk aan uw nieuwe cv ketel  te laten verrichten. Zo behoudt u ook de garantie van de fabrikant. Onze verwarmingsmonteur in Rijswijk kan dat voor u doen. Wij hebben een perfecte CV-service, en indien nodig repareren we uw verwarming in Rijswijk!

 

Scherpe tarieven, heldere afspraken

Bij ons staat de klant centraal en daarom zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan, dit komt doordat wij alle werkzaamheden en de reparatie duidelijk van te voren met u overleggen. Is uw CV-ketel of HR-ketel kapot en u wilt een reparatie of onderhoud voor cv ketel, bij ANO weet u waar u aan toe bent. ANO heeft zijn CV-service en de verwarmingsmonteur scherp geprijsd. Met betaalbare tarieven kunnen wij in Rijswijk u snel van dienst zijn. Pagina CV Monteur Rijswijk is er voor u wanneer u een cv-monteur nodig heeft.

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
Bel mij terug
CV storing Rijswijk? Bel ANO 070 888 5156 voor directe hulp
Combiketel
HR combi-ketel

Een combiketel verzorgt cv en warm water en is hierdoor een optimale oplossing. Een combiketel neemt weinig ruimte in beslag en tegenwoordig bestaan er zelfs cv-ketel die in een keukenkast passen. Een combiketel wordt ook wel een doorstoom toestel genoemd. en HR solo toestel houdt in dat de cv ketel enkel de verwarmingsinstallatie verwarmt. Wel is het mogelijk om een gecombineerd boiler installatie toe te passen. Een HR-ketel verwarmt de warm water voorraad van de boiler waardoor er een hoge warm water capaciteit wordt behaald. Wanneer het combi apparaat of de HR-CV ketel in storing treedt, dan is het handig om te weten dat de medewerkers van pagina cv storing Rijswijk voor u klaar staan.  Ons verwarmingsmonteur komt binnen een uur om het kapotte onderdeel te vervangen.

Mereken CV ketels
cvketel-merken

Een erkende loodgieter cv monteur uit Rijswijk kan u bijstaan bij de installatie uw cv ketel, maar voor reparatie en het onderhoud van een CV-ketel is het raadzaam om aan een cv monteur te laten komen. Wij onderhouden en repareren diverse merken zoals, ATAG, Bosch, Vaillant, Remeha of Intergas. Onze professionele verwarmingsmonteur hebben een allround kennis, zo kunnen wij u altijd van diens zijn ongeacht wat voor merk cv ketel u heeft.  Wilt u een compleet nieuwe verwarmingsketel aanschaffen? De professionals van ANO helpen u graag.

cv ketel storing rijswijk
CV- ketel storing Rijswijk

Door slecht onderhoud kan uw cv-ketel in storing treden, door slecht onderhoud verkort u de levensduur, tevens gaat uw cv ketel snel kapot. Als uw cv-ketel daadwerkelijk kapot is dan is een reparatie door een erkend verwarmingsmonteur uit Rijswijk noodzakelijk. Wij zijn een erkend verwarmingsbedrijf en hebben OK CV label.U kunt alvorens u ons belt een aantal zaken zelf controleren. Controleer eerst de waakvlam of die brandt, en of de cv installatie voldoende druk heeft (tussen 1 en 2 bar). Bij het bij vullen van de verwarming moet u niet vergeten te ontluchten, anders krijgt u een lucht probleem. Toch nog hulp nodig? Bel naar 070 888 5156 en kom in contact met cv storing Rijswijk!

cv ketel bij vullen
Ketel bijvullen.

Heeft u hulp nodig bij het vullen van de HR-ketel? het is vrij eenvoudig om  verwarming bij te vullen. Gebruik een vulslang, lege emmer en handdoek . Voor dat u gaat bijvullen dient u de cv-ketel uit te schakelen en wacht totdat de verwarming is afgekoeld. Sluit de vulslang op de waterkraan. Zet eerst de waterkraan open totdat de slang gevuld is. Sluit nu de kraan op de vulkraan. Zo voorkomt u dat lucht vanuit de slang in de ketel gaat. Als u de verwarming hebt bijgevuld is het verstandig om nog de radiatoren te ontluchten voor een optimaal resultaat. Wij hebben ook een film voor u gemaakt om zelf te zien hoe u een cv ketel kunt bijvullen.

Hoogrendementsketel​​

HR-ketels kunnen een rendement hebben van meer dan 100%. VR-ketels verwarming ketels hebben een rendement, variërend tussen de 65 en 90%. Deze zogeheten HR (hoogrendement) ketels hebben hoog rendement door een uniek proces waarbij de restwarmte opnieuw wordt ingezet. De investering van HR verwarming verdient u snel weer terug, door de zuinige verbranding bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar tevens draagt u bij aanbeter milieu. Voor de installatie van een HR-ketel zullen wij de enige aanpassingen moeten verrichten bij u thuis.

bottom of page