top of page
Lekkage radiator
 CV-ketel storing hulp
Goedkoop en snel!
070 888 5156

Lekkage Radiator Verhelpen

ANO is de monteur die uw lekkage verhelpt. is uw radiatorkraan kapot? of lekt hij water? den 070 8888 51 56 wij kunnen binnen uur bij voor de deur staan

Lekkage in uw radiator verhelpen doen wij snel en vakkuindig 

 

Oplossen radiator lekkage

Het op lossen een lekkende radiator moet u over laten een vakman. Hij weet hoe je een radiator lekkage snel moet oplossen. Een lekkende radaitor kan gaan roesten, het daarom zaak om snel het lek te verhelpen. Door snel te handelen en een vaklman te bellen kunt grote schade aan uw radiator voorkomen.  als u merkt dat u vaak moet bij vullen dan is een grote kans dat uw radaitor lekt, de kraan of de voetventiel kan door niet goed aangebrcht dichtingsmateriaal lekken. Heeft een een radaitor klekkage? bel dan ano direct hulp.

 

 

Het opsporen van Radiator lekkages doen wij voor

 

  • Particulieren

  • Woningbouwverenigingen

  • verwarming & sanitair

  • Vereniging Van Eigenaren (VVE)

  • Verzekeringsmaatschappijen

  • Advocaten

  • verzekeringen

 

 

Het Opsporen van een Raditor Lekkage werkt als vocht

 

Het opsporen de juiste leidinggroep. Ieder wooning heeft een netwerk van leidingen die op een punt de oorsprong vinden in het huis. Bij de oorsprong zetten we de leidingen onder druk. Met een digitale manometer wordt de druk gemeten.

Zo stellen we vast bij welke leiding de druk langzaam afneemt. De leiding waarvan de drukt terug loopt, daar zit dan de lekkage. Vervolgens delen we de leiding op in kleinere delen om hierdoor stap-voor-stap dichter bij de lekkage te komen.

 

Het opsporen van de exacte lekkage locatie gebuurd met infrarood camera. Als de juiste groep is bepaald de radiator lekkage op te sporen. Dit kan met Thermografie. De CV leidingen worden gevuld met warm of koud water, afhankelijk van de temperaturen rondom de leiding. Dit water wordt gevolgd met behulp van thermografie. Is er een lekkage in de leiding? Dan is het te zien

en is de exacte locatie is opgespoord.

 

Gasdetectie. De druk wordt van de leidingenstelsel afgehaald door de verwarming installatie los te koppelen. Na dat het water verwijderd is wordt er onder druk gezet door er traceergas in te spuiten. Dit beringt geen schaade. 

Contactformulier
Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page