top of page
Daklekkage-Rijswijk
070 888 5156

Daklekkage Rijswijk

Direct Hulp!

Lekkage service in Rijswijk? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

ANO reppareerd uw lekkage snel en voordelig. Wij zijn de specialist in lekdetectie, en het oplossen van daklekkage. Heeft u een Spoedgeval? U kunt ons dag en nacht bereiken via 070 888 5156.

Last van Lekkage?

Het is altijd vervelend om lek in uw leiding of dak te hebben. Daarm is goed om te weten dat  wij voor u dag en nacht paraat staan. 

!

Bel met het nummer 070 888 5156. Ons ervaren team staat klaar om u bij  calamiteiten het snelst helpen.

Onze monteurs hebben veel ervaring en met nieuwe technieken kunnen wij de oorzaak snel vinden. Daarom geven wij garantie op reppartie van daklekkages. Vraag naar de voorwarden.

Neem contact

Garantie lekkage oplossen!

Lekkage Rijswijk

 

Bij een laklekkage aan uw woning in Rijswijk is het belangrijk dat er snel een specialist naar kijkt. Als u een vermoeden heeft dat er in de leidingen van uw vloerverwarming of douche lekt, of is er een daklekkage lekkage? dan is het aan te zaak om snel de lekkage te verhelpen, zo voorkomt u onnodige gevolgschade. Wij zijn een erkend lekkage specialist. Met ons ervaren monteurs is het lek verhelpen routine klusje, zo voorkomt u problemen zoals houtrot, schimmel en vochtplekken in het plafond. ANO heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opsporen van lekkages (lekdetectie) als het verhelpen van het lek. Heeft u dus een lekkage bij de dakkapel, een lekkende kraan, drukverlies bij cv ketel: met ons innovatieve technieken en gereedschap is uw woning snel lekkage vrij.  Bel 070 8885156 en wij sturen binnen een uur een vakman uit Rijswijk naar u toe.

 

 

24uurs service bij calamiteiten 

 

In welke vorm dan ook, een lek dient spoedig te worden verholpen. En dat zeker wanneer u een daklekkage, of een lekkage van de douche heeft.  Met ons lekdetectie zorgen wij er voor weer kunt genieten van uw  wooncomfort. Met ons 24 uur service zorgen wij er voor dat u bij lekkage direct geholpen wordt door de lekkageservice. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een lekkage specialist in de regio Rijswijk actief is, dag en nacht. U kunt ons bereiken via 070 8885156 waarna u met een professional in contact komt. Vaak kunnen wij binnen het half uur bij u op de stoep staan om de wasmachine storing, daklekkage of gaatjes in de douche leidingen te repareren. ANO is 24 uur per dag stand-by!

 

 

Vakkundig en voordelig

 

Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben opgebouwd, in combinatie nieuwe vormen van lekdetectie, zijn wij instaat om professional lekdetectie tegen een schermtarief uit te voeren. zo is er minder hak- en breekwerk nodig is om een lekkage op te sporen. Rookgasdetectie voor het lokaliseren van een daklekkage is een belangrijk techniek, en kan ultrasone lekdetectie worden gebruikt worden bij het vinden van lekkages in leidingen bij douche, vloerverwarming en riolering. Bij ANO Rijswijk krijgt u lage prijzen tegen een hoog kwalitatief werk. Wij zijn zo zeker van vakmanschap dat wij op no cure no pay kunnen werken. (vraag voor de voorwaarden) Bent u benieuwd naar onze lage prijzen voor lekdetectie en lekoplossende werkzaamheden? Bel dan met 070 8885156 wij zij u graag van dienst!

 

 

Daklekkage in Rijswijk? Schakel ANO in!

 

De meest voorkomende lekkage is een daklekkage. Daklekkages ontstaat vaak door gaten in het dakbedekking of een verstopt dakafvoer. Maar een daklekkage kan ook veroorzaakt worden door weer en wind waardoor een uw  schuurtje in uw dakbedekking ontstaan. Een lek bij het dak kan tevens veroorzaakt worden door een slechte hechting van de opstanden. Dakkapel lekkage kan veroorzaakt worden door losgekomen daktrim, waardoor een lek ontstaat. Onze monteurs uit Rijswijk kunnen met de rookgasdetectie de exacte locatie van het lek achterhalen en vervolgens de daklekkage repareren.

 

 

Service

Kwaliteit en Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom vinden wij het belangrijk dat een klant bij een lekkage snel geholpen wordt. u hoeft niet verder te zoeken als aantrekkelijke prijzen en een hoogwaardige kwaliteit zoekt? Dan bent u bij ANO Rijswijk aan het juiste adres. Zo garanderen wij dat onze personeel ervaring op het gebied van lekkage heeft, en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het opsporen van lekkages bij: plafond, dak, wasmachine, vloerverwarming of douche. Onze lekkage specialisten beschikken voor de nodige diploma’s en zullen u dan ook snel en vakkundig van dienst zijn. Last van lekkage en behoefte aan de hulp van een lekdetectie expert? Bel ANO 070 8885156 en wij helpen u spoedig in Rijswijk.

Wilt u terug gebeld worden bij een daklekkage in Rijswijk?

Vul de formulier in en wij bellen u binnen uur terug!

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
Lekkage dakkapel
Lekkage dakkapel

Bij het plaatsen van een dakkapel, is het van belang dat de aansluiting op het bestaande dak goed geburen. Gebuurd dit niet, dan bestaat de kans dat u dakkapel lekt bij wind en regen. Veel voorkomende dakkapel lekkage ontstaan door verstopt dakafvoer, dit is simpel op te lossen door een bladvanger te plaatsen. Als u vochtsporen ziet aan de achterkant van uw dakkapel, dan is dat vaak door dat de dakpannen zijn weggezakt wat dus ertoe leidt dat er bij een dakkapel een daklekkage ontstaat U kunt ons inschakelen om deze lekkage te verhelpen. Voorkom problemen met uw dakkapel zoals houtrot en schimmel door periodiek na te (laten) kijken door een dakdekker uit Rijswijk.

ANO-Douche lekkage
Lekkage in de douche

Het een is tijdrovend klusje bij het opsporen van een lek in de douche. Ons  professionals in Rijswijk zijn opgeleid om snel een lekkage op te sporen en een lek te verhelpen. Zij controleren eerst de kitnaden op uitdrogingen, vervolgens controleren zij de voegen van de tegels op haar schuren. De afvoeren controleren wij op lekkages doormiddel van rookgasdetectie. op deze manier hebben wij de lek snel opgespoord. De meeste lekkage lossen wij op zonder hak en breekwerk.

Wekgebied Rijswijk
Dakdekker Rijswijk

Bent u op zoek naar een loodgieter die een lekkage van uw kraan, wasmachine of douche kan repareren? De monteurs van ANO Rijswijk helpen u graag meten verhelpen van uw lekkages. Wij kunnen een daklekkage bij de dakkapel, of een lek in de leidingen van uw vloerverwarming snel verhelpen.

Naast het verhelpen van lekkages, is het ook mogelijk om onze service te gebruiken voor een controle van het dak, of zinken goten. Bel ons om meer te weten over onze diensten en kosten. ANO is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar via 070 888 5156.  Bij spoed sturen wij er binnen het uur een monteur bij u in Rijswijk!

bottom of page