top of page

Nu bij CV-Monteur Haaglanden 3 maanden gratis onderhoud + inspectiebeurt!

Als u nu een onderhoudsabonnement afsluit voor uw CV-ketel bij CV Monteur Haaglanden dan krijgt u drie maanden gratis onderhoud en als dat niet genoeg is ontvang u meteen een gratis inspectiebeurt ter waarde van € 50. Zo houden wij uw cv ketel in top conditie!

De voordelen van CV-ketel onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw CV-ketel/combiketel niet meer veilig functioneert. Uw cv ketel kan bijvoorbeeld koolmonoxide uitstoten doordat de brander is vervuild; Er kunnen ook gaslekkages ontstaan in verouderde pakkingen waardoor een levensgevaarlijk situatie kan ontstaan. Bij achterstallig onderhoud van uw cv ketel kan sneller een storing optreden waardoor u geen verwarming of warmwater meer heeft. Uiteraard zit u hier niet op te wachten.

 

Door regelmatig onderhoud kunt u zeker zijn van een veilig en goede werkende cv ketel. Zo zorgt u ervoor dat uw cv ketel goed werkt: Een goed werkende cv ketel betekent meer wooncomfort. Tijdens een onderhoudsbeurt stellen onze cv monteurs uw toestel energiezuinig af. Dit kunt u merken aan uw energienota.

 • Verhoogt uw veiligheid

 • Veel minder kans op storingen van je CV-ketel

 • Verlengt de levensduur van je toestel

 • Zorgt voor een energiezuinige werking

 • Uitgevoerd door onze OK CV gecertificeerde monteurs

Meer comfort met onze CV-ketel onderhoudsabonnementen

U kunt bij CV Monteur Haaglanden kiezen tussen 3 onderhoudsabonnement. Wat de verschillen tussen deze abonnementen zijn ziet hieronder. Zo betaalt u voor datgene wat u zelf belangrijk vindt.

CV Onderhoud All-in

2-jaarlijks onderhoud

Geen voorrijkosten

Geen arbeidsloon***

24/7 storingsservice

Toestelonderdelen tot

€ 25,-****

Gratis vervangen 

randapparatuur 

€ 11,99 p/m

ACTIE: 3 maand onderhoud
+ inspectiebeurt gratis

CV Onderhoud Plus
 •      2-jaarlijks onderhoud

 •      Geen voorrijkosten

 •     Geen arbeidsloon***

 •     24/7 storingsservice

 •     Toestelonderdelen          tot € 25,-****

Gratis vervangen 

expansievat en overstort 

€ 9,45 p/m

ACTIE: 3 maand onderhoud
+ inspectiebeurt gratis

CV Onderhoud
 •     2-jaarlijks onderhoud

 •      Geen voorrijkosten

 •     Geen arbeidsloon***

 •     24/7 storingsservice

 •     Toestelonderdelen          tot € 25,-****

Gratis vervangen 

expansievat en overstort 

€ 5,99 p/m

ACTIE: 3 maand onderhoud
+ inspectiebeurt gratis

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren u die goed door te lezen zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u nog vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0708885156 of via e-mailadres info@cvmdenhaag.nl.

Anker 1
Wij zijn OK CV gecertificeerd en erkend installateur!

Kwaliteitslabel OK CV staat voor professioneel CV-ketel onderhoud. We zijn trots om te vertellen dat wij OK CV gecertificeerd zijn. Maar wat betekent dit voor u?

Onderhoud uitvoeren volgens voorschriften  van de fabrikant

Met het OK CV label weet u zekere dat uw CV ketel door een deskundige monteur wordt onderhouden. De onderhoud en afstelling wordt volgens de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd. Zo staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop bij het uitvoeren van onderhoud aan uw cv ketel.

De monteur van ons adviseert u over de veiligheid en gebruik van uw CV-ketel. Zo helpen wij u om uw cv ketel in top conditie houden en de levens duur van toestel te verlengen. 

Onderhoud uitvoer met geavanceerde apporteuren 

Een cv ketel die niet goed wordt onderhouden zal meer gas verbruiken. Het is dus zaak dat de cv ketel goed wordt afgesteld. De monters van CV Monteur Haaglanden zal uw cv ketel goed afstellen zotdat uw toestel zo zuinig mogelijk brand.

De monteurs van CV Monteur Den Haag meten na het onderhoud van uw cv ketel CO-waarde (koolmonoxide) en de CO2-waarde (kooldioxide). Als die niet goed zijn gesteld zal  de monteur die volgens de voorschriften van het fabrikant afstellen. Alleen zo bent u er van verzekerd dat uw cv ketel veilig gaat functioneren.

Energiezuinig afstellen
Ontvang advies op maat
CV onderhouden Den Haag? Wij zijn een erkend cv-bedrijf​!

Ik ben akkoord met de tarieven, Actievoorwaarden en Algemene Voorwaarden van CV Monteur Haaglanden en de betalingsverplichting die bij de overeenkomst horen.

Actie vormulier
bottom of page