top of page

Loodgietersbedrijf Den Haag

Direct hulp 24 uur service
Goedkoop en snel!
070 888 5156
Loodgietersbedrijf Den Haag Spoed

Ons loodgietersbedrijf in Den Haag Is 24/7 beriekbaar voor alle denkbare loodgieter problemen. Door dat wij aan de Groenesteinstraat 73 2525 AK Den Haag gevestigd zijn, kunnen wij snel bij u te plaatsen, zo kunnen wij uw probleem met uw verstoping, overstroming, daklekkage en cv-ketel storing snel an vakkundig oplossen!

 

ANO Loodgietersbedrijf  in Den Haag, is de installateur en loodgietersbedrijf waarbij u terecht kunt bij de volgende werkzaamheden:

 

  • Lekkage waterleiding

  • Lekkage dak

  • Lekkage badkamer

  • Verstopping

  • Rioleringswerk

  • Verwarming problemen

  • Cv ketel storing

  • Dakwerken 

 

Heeft u direct met spoed een Loodgietersbedrijf in Den Haag nodig? Wij zijn bereikbaar dag en nacht via ons bekende alarmnummer 070 888 5156. U kunt ook de contact formulier in vullen. De medewerker van ons loodgietersbedrijf neemt met u de gegevens door, waarna er een loodgieter binnen 30 minuten bij u ter plaatsen zal zijn.

Met de juiste gereedschap en apparatuur wordt uw lekkage, verstopping of verwarmingsprobleem snel opgelost. Wij zijn er wanneer u ons nodig hebt!

 

 

All-in Service voor Centrale Verwarming

 

Met het spoed service is ons loodgietersbedrijf in Den Haag gegroeid. Om onze klanten uit Den Haag en omstreken betere service te aanbieden, hebben wij de all-in service in het leveren geroepen, dit betekent dat u ons kunt bellen wanneer u problemen heeft met uw centrale verwarming, cv-ketel of radiatoren die niet warm worden. Samen met cvmonterdenhaag kunnen wij alle cv-ketel storingen verhelpen. Wordt uw verwarming niet warm? Of heeft u lekkage aan het leidingwerk of bij een radiator? Ook hiervoor kunt ons bellen op 070 888 51567.De monteurs van ons loodgietersbedrijf uit Den Haag helpt u de zelfde dag nog.Met all-in service kunt naast problemen met de centrale verwarming ook contact met ons loodgietersbedrijf voor het plaatsen en bijplaatsen van een radiator of voor het installeren van een nieuwe HR cv- ketel. Neem contact met ons op via telefoonnummer 070 888 5156 en zult tevreden ophangen.

 

 

WC Verstopt Den Haag

Een verstopte WC is vervelend en komt altijd ongelegen . onze loodgietersbedrijf  heeft de nieuwst technieken om uw verstopte afvoer te ontsoppen.

Overmatig wc papier of hygiene doekjes zijn vaak de aanleiding van een verstopping. Maar oude en verzakte afvoerbuizen  kunnen een verstopping van het toilet veroorzaken. Wij kunnen met onze camera inspectie uw riolering inspecteren, zo kunnen wij de verstopping lokaliseren, en indien nodig kunnen wij  uw oude afvoerbuizen vervagen. Heeft u een verstopt toilet in Den Haag?  of  lekt uw riolering? Onze loodgietersbedrijf in Den Haag  heeft Spoed Service die op 070 888 5156 bereikbaar is.

Contactformulier

 

 

 

 

Riool verstopt

Riool ontstoppen Den Haag

Op Zoekt naar een rioolontstopper in Den Haag? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf in Den Haag... lees meer>

 

 

 

 

Lekkage Den Haag

Lekkage is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Wanneer u te maken krijgt met een lekkage aan uw pand in Den Haag en omstreken, dan is het prettig om een bedrijf...

lees meer>

 

 

 

 

Daklekkage

Nederland is een regenachtig land, en door de verandering van de weerklimaat regent het steeds harder. Hierdoor hebben veel woningen last van een daklekkage..

lees meer>

Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page