top of page
Loodgieter Den Haag

Ano Loodgieter Service, uw loodgieter in Delft

Dringend een loodgieter in Delft nodig? Is er bijvoorbeeld sprake van een verstopping of lekkage in Delft? Ano Loodgieter Service is zeker de professionele loodgieter die u kan helpen met bijvoorbeeld lekkages aan waterleiding, verwarming, daklekkages, gaslekkages, badkamer lekkages. Ook voor afvoer ontstoppen en CV ketel storingen zijn wij uw ideale loodgieter in Delft. Ons deskundig en gedreven team staat altijd voor u klaar!

 

Goede service en vakkundige werkwijze staan bij onze loodgieter in Delft centraal. Dit ziet u dan ook terug in onze werkzaamheden in geval van bijvoorbeeld een verstopping of lekkage in Delft. Vele mensen kiezen voor ons bedrijf, simpelweg omdat ze bij ons verzekerd zijn van:

 

  • Wij bieden 24/ 7 service voor al onze klanten;

  • Altijd snel ter plaatse;

  • Uitstekende kwaliteit tegen scherpe tarieven;

  • U kunt ons zelfs de goedkoopste in NL noemen!

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als uw loodgieter in Delft? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op 070 - 888 51 56. Voor directe hulp in geval van lekkage of verstopping in Voorburg moet u ook dit nummer bellen: 070 - 888 51 56!

 

Lekkage in Delft?

 

Indien er sprake is van een lekkage in Delft, beginnen wij met het opsporen hiervan. Als de lekkage zich in uw badkamer bevindt, dan is het verhelpen van de lekkage in Voorburg niet altijd eenvoudig. Vaak is hiervoor zeer geavanceerde lekdetectie apparatuur voor nodig.

 

Vaak voorkomende lekkages in badkamers ontstaan bij de douche of onder het bad. Dit kan komen door een verstopping, losgekomen kitwerk of zelfs door het breken van een waterleiding. Gelukkig kunnen wij de meeste lekkages in Voorburg opsporen zonder enige sloopwerk. Denkt u dat er bij u sprake is van een lekkage in Voorburg? Stel het dan niet langer uit en bel direct naar 070 - 888 51 56!

 

Of toch een verstopping in Delft?

 

Naast onze deskundigheid in het opsporen van lekkages, zijn wij ook gespecialiseerd in verstoppingen. Wij kunnen hier toe, afhankelijk van de situatie, verschillende technieken inzetten. Loopt uw afvoer van gootsteen, wasbak, wc, douche of zelfs (af)wasmachine niet meer goed door? Dan kan er sprake zijn van een verstopping in Delft. Wij kunnen u dankzij onze 24/7 service direct van uw verstopping afhelpen! Wacht niet lang(er) en bel direct naar 070 - 888 51 56!

bottom of page