top of page
Gaslekkage Voorburg
070 888 5156

Gaslekkage Voorburg

Direct Hulp!

ANO is de gaslekdetectie bedrijf die snel helpt via pagina gaslekkage Den Haag 

Veel voorkomende gaslekkages komen voor bij verouderde gasleidingen, en vaak zijn deze leidingen leidingen nog van staal, maar ook gastoestellen kunnen lekken. ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf  heeft deze pagina genaamd gaslekkage Den Haag opgericht om klant snel en vakkundig te helpen.  

Heeft u last van Gas Lekkage?

Zoekt U een erkend Loodgieters bedrijf voor het opspren een gaslekkage? ANO Loodgieter Service helpt u graag bij het opspren en repareren van uw gas lekkage

Bel met  het nummer 070 888 5156. Ons ervaren team staat klaar om u bij  calamiteiten het snelst helpen.

24/7 bereikbaar bij Calamiteiten

Onze monteurs hebben veel ervaring en met nieuwe technieken kunnen wij de oorzaak snel vinden zonder hak-en breekwerk

Opsporen zonder hak-en breekwerk

 

Verouderde gasleidingen

Verouderde gasleiding geven na een verloop van tijd kleine lekkages.

Het is raadzaam als u een oude gasinstallatie heeft om die na te laten kijken en te beproeven op dichtheid. Wij controleren uw gasleiding op lekkage met de nieuwste Gaslekdetectie.  

en als wij een gaslek constateren dan repareren wij uw gasleiding snel en vakkundig. 

 
Gaslekkage opsporen en repareren 

Bij een gaslekkage is het zaak om de lek zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen. Juist daarom hebben wij deze pagina gaslekkage Den Haag opgericht. U kunt ons dag een nacht bellen via het nummer 070 8885156. Door onze specialistische apparatuur is het opsporen van een gaslekkage een makkelijk karwei.  Wij vinden een gaslek zonder hak en breekwerk!

 

Vergiftiging, hoofdpijn en explosiegevaar

Als u een gaslucht in uw huis ruikt dan is het belangrijk om de hoofdkraan bij de gasmeter dicht te draaien en de ramen en deuren in huis te openen. Zorg dat er geen vonken ontstaan of open vuur en neem zo snel mogelijk contact met ons op!

 

Daklekkage? Schakel ANO Loodgieter Service in!

De Monteurs van ANO Loodgieter Service zijn niet alleen vakkundig in het oplossen van lekkages van douche, kraan of vloerverwarming leidingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het efficiënt opsporen en verhelpen van een daklekkage. Een daklekkage kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Meestal is het door slijtage van de dakbedekking door het proces van vorst en dooi. Andere oorzaken kunnen te maken hebben met de montage van dakraam of dakkapel. Maar ook gaten in zinken goten kunnen voor vervelende lekkages zorgen. Met behulp van een rookgasdetectie zullen onze lekkagespecialisten u in Den Haag en omstreken helpen met het opsporen van uw daklekkage, En daarna het lek natuurlijk vakkundig repareren.

 

 

 

 

Werkgebied Den Haag en heel ZUID-Holland
Gas lekkage
U heeft een Gaslekkage en u wilt direct geholpen worden? Bel ANO Gaslekdetectie 0708885156. 
bottom of page